Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Toyota Verso?

Går man tilbage til året 1937 finder man fødselsåret for bilmærket Toyota. Her blev det grundlagt og har siden hen arbejdet sig op til titlen som en af verdens førende bilproducenter. Virksomheden oplevede en strejke, der skulle vise sig at være et vendingspunkt for biksen. Her blev tillid og gensidigheden styrket mellem ansatte og ledelsen. En af de filosofier som virksomheden bygger deres værdier på, går ud på at kunne levere en god service. Virksomheden valgte tilbage i tiden at udvide forretningen, hvilket også førte til internationale forbindelser der bliver brugt den dag i dag. Muligheden for at kunne få den fornødne service som kunde hos dem, har derfor også være en vigtig faktor for selskabet. Står du eventuelt og søger en ny brugt bil, kan en brugt Toyota Verso måske tilbyde det som dig og familien står og mangler. Det er i hvert fald en model, som egner sig til dem som har lidt ekstra medlemmer på slæb. Internettet byder i hvert fald på gode priser, og gode muligheder for at danne sig et overblik over udvalget.

Toyota Verso som brugtbil

Bilen karakteriseres bedst som den optimale familiebil med maksimal fleksibilitet. Her mødes stil og køreglæde med funktionalitet og fleksibilitet, hvor der bliver skabt en harmoni af en anden verden. Du får en 7-personers bil, der som sagt har plads til det ekstra familiemedlem, som måske lige er blevet tilføjet til familien. Toyotas smarte Easy Flat-sædesystem gør det nemt, at modificere og gøre ved til optimal behov. De mange kombinationer sørger for, at du kan omdanne bilen til stationcar, familiebil, varevogn eller minibus. Så der er rigelig med funktioner at komme efter, til dem som har brug for fleksibilitet op over begge ører. Det kan være man nogle gange skal hente halvdelen af juniors fodboldhold, og andre gange er det bare dig og et par venner. Det kan skifte hele tiden, og så er det jo godt med en bil som kan tilpasse sig. Vil man sikre sig trygge rammer for sine passagerer, kan en brugt Toyota Verso også lige sagen for dig. Her finder man en bred vifte af sikkerhedssystemer til dig og resten af familien, som sørger for i kommer sikkert fra A til B.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Toyota Verso´er

Tager du et kig på de forskellige modeller på markedet, kan du blandt andet se at udvalget ikke er lige så stort som foregående typer. Her kan du vælge en 1.6 Valvematic 1ZR-FAE 6 M/T, som besidder 97 hk samt en acceleration på 11,7 sek. Har man brug for lidt mere power, kan en 1.8 Valvematic 2ZR-FAE måske bruges, hvor du får en topfart på 190 og en acceleration på 10,4. Så det er ikke verdens største opgradering, men fokus bør slet heller ikke være her i dette tilfælde. Da bilens primære formål er til familiebrug, kan man også forstille sig at det er andre værdier der ligges vægt på her. Her kunne det tænkes at sådan noget som brændstoføkonomi, funktioner og underholdning samt vedligeholdelse var vigtige faktorer. Fælles for modellerne er den rummelighed man bliver mødt af, og den evige fleksibilitet hvilket giver dig oceaner af muligheder. Du kommer til, at kunne udforske de mange muligheder på egen hånd, vælger du at få dig en brugt Toyota Verso i dag. Mangler man nogle konkurrenter til sammenligning, kan du taget fat i en Opel Zafira, VW Touran eller måske en Peugeot 5008. Så har du muligheden for, at danne dig et overblik over fordele og ulemper 

Når du skal finde en brugt Toyota Verso

Bilen har lidt af hvert, og som sagt er der også højt fokus på sikkerheden. Her finder du blandt andet sådan noget som ABS med EBD og BAS, Bakkamera via Toyota touch screen og Lane Departure Alert. LDA er blandt andet med til, at sørge for du ikke falder i søvn bag rattet og gøre skade på andre eller dig selv. Her bliver du nemlig alarmeret hvis du skifter bane uden at have blinklys til. Kører man rundt inde i den tætte trafik i byen, kan Pre-Collision System også forhindre eventuelle ulykker for dig. Her bliver der sørget for, at der bliver bremset ned og helt undgår uheldige buler i bilen. Har du svært ved at starte på skråninger, er man også kommet til det rette sted. Med Hill-start Assist Control kommer du altid til, at kunne starte på en skråning eller lignende. Med et lækkert ydre design og et endnu mere bedre indvendigt, kan man forvente meget af en brugt Toyota Verso. Er det for meget bil til dog og familien, kan det være en Toyota Auris eller en Toyota AYGO kan gøre tricket for dig.

Biler i Fokus

Del på