284 Biler til salg!

Brugt Toyota Yaris?

Toyotas historie starter tilbage i 1937, hvor Kiichiro Toyoda søn af Sakichi Toyoda grundlagde virksomheden. I dag er virksomheden en af verdens ledende bilproducenter, hvor de gang på gang overrasker med topmoderne modeller til den almene forbruger. Virksomheden har i dag passeret sit 75 års jubilæum, og opererer i dag i mange forskellige lande. De ønsker at være tæt på sine kunder, for at kunne levere en god service. Det betyder også at køre du rundt i en Toyota, så kan du også drage nytte af disse fordele. Står du og mangler et nyt transportmiddel, kunne det måske være noget med en brugt Toyota Yaris. Her får du en lækker bil, der kan levere en kraftfuld men samtidig stressfri køretur til sin ejer. Brugt markedet er let tilgængeligt i dag, hvor du kan tjekke op på alle de fornødne informationer du har brug for.

Toyota Yaris som brugtbil

Den kompakte personbil kommer med et væld af topmoderne teknologier, hvor man blandt andet kan finde Toyota Safety Sense. Her får man et system, som registrerer lyset fra modkørende biler og trafikken foran en samt vejbelysningens styrke. Dette gør natkørsel meget mere sikkert, da der automatisk bliver skiftet mellem kort og langt lys. Så bliver andre bilister ikke blændet, hvilket godt kan være et problem nogle gange. Udover dette finder man også et kollisionssystem, der registrerer potentielle kollisioner. Der bliver advaret med lyd- og lyssignal, hvorefter bremseassistenten aktiveres. Dette skulle gerne alarmere føreren, men hvis ikke aktiveres bremserne automatisk for at forhindre eventuel kollision. Som noget specielt, kan man også finde et system der kontrollere din vognbanemarkering. Det vil sige, at bilen registrerer hvis du forlader din bane uden at blinklyset er aktiveret. Bilen kommer desuden med skilteregistrering, hvilket sørger for at man overholder de skilte man møder på sin vej. Indvendigt har bilen også formået at leverer en lækker oplevelse, hvor der både venter teknologi og luksus på højt niveau. Her kan du blandt andet finde Toyota Touch 2 multimedie system, hvor du kan administrere diverse funktioner fra. For folk der sætter pris på en bil med ordentlige fælge, komme bilen også med mulighed for 16’’ poleret alufælge.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Toyota Yaris´er

Er en brugt Toyota Yaris noget for en, har du også en del forskellige udgaver at vælge imellem. Du kan eksempelvis vælge mellem en almindelig model eller en hybrid. Siden at miljøet kommer mere i fokus, er der også efterspørgsel på biler som skåner miljøet. Med en brugt Toyota Yaris Hybrid få man en sænket Co2-emission samt et lavere brændstofforbrug. Det er en suveræn bil til bykørsel, hvor man blandt andet kan finde bilens størrelse meget passende. Du kan blandt andet finde bilen med en 1,0 VVT-i 5 M/T, 69 hk, tophastighed på 155 km/t og en acceleration på 15,3 sek. fra 0-100 km/t. Ønsker man mere lidt flere hestekræfter for pengene, kan man vælge en 1,33 VVT-i 6 M/T, 99 hk. Her får du 20,4 km/l med en tophastighed på 175 km/t og en acceleration 11,7 sek. Skulle man overveje en hybrid model, kunne man få 30,3 km/l samt 100 hk hvilket beviser at kraft og efficient fint kan arbejde sammen. Hybrid modellen præsterer også godt på fart, hvor du her får en tophastighed på 165 km/t og en acceleration på 11,8 sek. fra 0-100 km/t.  Søger man en konkurrent at sammenligne med, kan en Skoda Fabia, Opel Corsa eller en Ford Fiesta gøre tricket. Markedet er meget præget af konkurrence, hvilket måske gør det nemmere eller sværere for dig at vælge at vælge den helt rigtige bil.

Når du skal finde en brugt Toyota Yaris

Bilen egner sig gerne til familiebrug, men er dog ikke den mest rummelige i sin klasse. Så skal man have en model, som mere henvender sig til familieture kan en Toyota Prius være sagen for dig. Har du derimod et ønske om, at der skal være lidt mere bil bare til dig kan en Toyota AYGO måske være noget for dig. Med en brugt Toyota Yaris får man i hvert fald bil for alle pengene, og den kan med sin hybride udgave også tilfredsstille en bred vifte af potentielle købere. Det ville være en god ide, at tjekke mulighederne ud på nettet for eventuelt at score dig en god pris på bilen. Selvom man får meget for pengene, skader det ikke noget at spare yderligere på sit køb. Bilen sørger for en dynamisk og kraftig køreoplevelse til den person, som vælger at sætte sig bag rattet. En bil som du kan blive rigtig glad for, og som sørger for at dig plus passagerer kommer sikkert frem og tilbage. Bilen kan findes med diverse standardudstyr, som ændrer sig efter hvilken model man ender med at vælge.

Biler i Fokus