Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Volvo S60?

I Göteborg, Sverige, ligger hovedsædet for Volvo, der for første gang i 1927 så dagens lys. Der har man produceret lastbiler, busser, bådmotorer, biler og så videre, på højt niveau lige siden. De har siden starten haft et bestemt fokus, som har ligget på passageren. Der har været en hvis forhøjet indsats, når man har skulle skabe et komfortabelt og luksuriøst interiør, mixet med elegant og råt eksteriør. Du har muligheden for at finde mange billige biler på brugtbilsmarkedet i dag, hvor Volvo også er til stede. Her kunne en brugt Volvo S60 måske være noget for dig, som står og mangler en Sedan med køreglæde i særklasse. Kabinen er indrettet til, at kunne tilfredsstille den moderne bilist med topmoderne teknologi og sikkerhed. Du får bil for alle pengene, og her på siden kan du få mulighed for et billigt køb og dermed få adgang til en køreoplevelse i andre baner. 

Volvo S60 som brugtbil

Modellen er af nyere tid, og man kan derfor også forvente et mere moderne køb, når man beslutter sig for det skal være sin nye bil. Selv på brugtbilsmarkedet, kan du få nyere modeller til en god pris. Bilerne man finder i dag, når det kommer til en brugt Volvo S60, er som sagt spækket med teknologi og sikkerhed. Du får blandt andet udstyr som Active High Beam, der sikrer et solidt udsyn af vejen forude, samt sørger den for at blænde ned, hvis der kommer modkørende bilister. Dette gør også køreturen meget mere afslappende, og kan man fokusere på at følge vejen fremfor småting som belysning. Road Sign Information sørger for at du er up-to-date, når det kommer til vejskilte. Er man i tvivl om hvad nogle af dem betyder, kan man nemt finde ud af det med dette smarte system, som informerer dig herom. Hvis der er eventuelle trafikrestriktioner såsom hastighed eller lignende, kan man derfor altid være sikker på at man overholder dem. I den travle trafik kan man hurtig komme til at overse noget, og med BLIS kan du blive advaret hvis der befinder sig biler i din blinde vinkel. Så kan du nemt undgå små fejl, som i sidste ende kan have stor betydning for dit helbred. En bil der uden tvivl kan sørge for, at køreturen til og fra arbejde eller hvor end man kører hen bliver til en leg.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Volvo S60’er

Med en brugt Volvo S60 kan du både få den almindelige Sedan som beskrevet, eller man kan vælge og tage en Cross Country udgave i stedet for. Her får man en terrænbil der med sit stærke udtryk, trygt kan føre dig igennem udfordrende områder. Den har integrerede udstødninger, som virkelig er med til at fremhæve dens sportslige udseende samt give den et mørkere twist. Dens rummelige læderinteriør med ergonomiske sportssæder giver ligeledes udtryk for ren luksus. Bilen har øget frihøjde, hvilket giver en stærkere følelse af kontrol, hvilket også øger selvtilliden til at skubbe grænserne på ens rejse forude. Når du er ude og trille på landevejene kan Torque Vectoring og Corner Traction Control sørge for en sportslig køreoplevelse i svingene og lignende. Så den står på luksus og terrænkørsel, hvis man ender med at vælge en Volvo S60 Cross Country model. Den kan du ligeledes finde her på siden, hvor du måske kan finde et tilbud der ligger inden for dine tilladte rammer. Det er i hvert fald en værdig kandidat, ligeledes med modeller som Audi A4 eller VW Passat, når man leder efter en komfortabel og afslappende køretur på de lange strækninger.

Når du skal finde en brugt Volvo S60

Du får uden tvivl en hjælpende hånd med alt den teknologi du finder i bilen, og den let anvendelige touchskærm lader dig styre din bil på en helt nye måde. Her finder du blandt andet også navigationssystem, som kan føre dig alle steder hen du end ønsker. Med den smarte teknologi kan du ligeledes forbinde dig med din bil via din telefon. Med Volvo On Call får du ekstra mulighed for at sørge for bilen er klar til at køre, når man ankommer. Du kan med denne smarte app opvarme eller nedkøle kabinen før man skal køre, hvilket kan være meget behjælpeligt alt efter hvilket miljø man befinder sig i. Virker en brugt Volvo S60 for stor til en, eller er der simpelthen bare for meget plads at gøre med, kan en Volvo V40 måske være et bedre svar på dit behov. Eller man kan vælge at gå den modsatte vej, hvis man leder efter noget endnu mere terrængående og større med modeller som Volvo XC60 eller Volvo XC90. Her finder man også den topmoderne teknologi som en brugt Volvo S60 har at byde på, dog i mere 4x4 lignende omgivelser.

Biler i Fokus

Del på