284 Biler til salg!

Brugt Volvo S90?

Med hovedsæde i Göteborg, Sverige, har Volvo siden 1927 skubbet kvalitet og sikkerhed ud på vejene. I dag har de fået en plads, som en af de mest anerkendte bilmærker i verden, og der bliver på verdensplan solgt rigtig mange eksemplarer hvert år. Man har én bestemt ting, som man fokuserer ekstra meget på hos Volvo, passageren, som altid kommer i første række. De nyere modeller hos Volvo besidder en høj kapacitet af teknologi, som gør køreturen meget behagelig og afslappende. Volvos modeller er ofte bygget til at have familien med, og det forsætter de med at gøre. Med en Volvo V40 kan du eksempelvis se en model, som giver et godt oplæg til en mindre udgave til den mindre familie. Brugtbilsmarkedet er spækket med gode tilbud, og du kunne måske finde en brugt Volvo S90 her på siden til en god pris. En bil der egner sig specielt til forbrugeren, som ønsker lidt mere luksus i hverdagen har familien med på slæb, og som også vil sikre sig lidt ekstra sikkerhed. Bilen er spækket med topmoderne teknologi, som gør hverdagskørslen til en leg.

Volvo S90 som brugtbil

Bilen er fra nyere tid, hvilket også gør det naturligt, at den indeholder en del topmoderne teknologier. Heriblandt finder du en del sikkerhed, som altid er at finde i Volvos modeller. Man kan bide mærke i systemer som BLIS der advarer dig, hvis eventuelle biler befinder sig i den blinde vinkel. Noget man nemt kan overse, hvis trafikken er travl og tingene er lidt hektiske. Så er det godt man kan blive alarmeret, skulle man miste overblikket og overse en bil. Med 360 graders kamera kan man få et fugleperspektiv af området omkring din Volvo. Et handy værktøj som gør det nemt, at manøvrere ud af områder, hvor dit udsyn er skærpet. Skal man have parkeret sin Volvo kan Park Assist Pilot sørge for, at det bliver gjort med ynde og uden besvær. Det eneste du skal sørge for, er at bremse og accelerere når det er nødvendigt. Bilen kan blandt andet fås med en diesel-, benzin- og hybridmotor, som også giver mulighed for en række forskellige motorer. Med en hydrid teknologi får man en bil, som skåner miljøet og giver en sund brændstoføkonomi samt vedligeholder et hvis sporty touch. Med en tophastighed på 250 km/h og en acceleration på 4,8 sek. er der også noget at se frem til her.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Volvo S90’er

En brugt Volvo S90 kommer enten med navnet Inscription eller R-design. Forskellen på de to modeller ligger i køreoplevelsen kontra detaljer. Med Inscription får du en bil, hvor der ikke er sparet på nogle detaljer, og bilen er i sandheden et tempel fra første gang man sætter sig ind, drejer nøglen og bilen starter op. Før man overhovedet sætter nøglen i, kan man fornemme hvilken elegance der hviler over bilen. Med meget nøje håndplukkede detaljer, får man en sofistikeret og belønnende køreoplevelse i denne udgave af en brugt Volvo S90. Så her er der sandelig noget at komme efter, hvis man gerne vil forkæles op over begge ører, når man sætter sig ud i sin bil, selv på de korte ture. Skal man have en udgave, som læner sig mere til den sportslige side er en R-design udgave lige noget for dig. Her har man strammet affjedringen, sænket kørehøjden og skabt bedre svingegenskaber for at give bilen de reaktioner, som man ofte leder efter i sådan en bil. Interiøret giver ligeledes de sportslige omgivelser man får brug for, hvis man ønsker at komme i den stemning. R-designs Contour-sæder sørger for sportslige siddepladser, samt et overall interiørparti der afspejler bilens ydre.

Når du skal finde en brugt Volvo S90

Bilen ligger i den højere ende af skalaen, men kan som sagt ved hjælp af brugtbilsmarkedet også presses lidt ned i pris. Det er bare prisen, som man bliver nød til at betale, for at kunne køre rundt i sådan et flot monstrum som en brugt Volvo S90. Man kan i hvert fald vide sig sikker på, at man nok ikke finder noget man kan sammenligne med foreløbigt. Skulle man gøre et forsøg på, at finde nogle biler som kommer i nærheden eller ligger i samme klasse. Så er en Audi A6, Mercedes E-Klasse, og en udgave som BMW 520D et godt udgangspunkt. Modeller som en Volvo XC90 var førhen fanebæreren i forhold til topklasse hos Volvo, hvor en S90 i dag kravler op af rangstigen i stedet for.

Biler i Fokus