Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Volvo?

Den første Volvo-bil blev produceret på samlebåndet i Gøteborg allerede i 1927, men det var først efter Anden Verdenskrig, at Volvo for alvor begyndte at få succes. Det var en model, som var meget populær, og det skyldtes, at den passede lige til den situation, som landene befandt sig i på det tidspunkt. Et tidspunkt hvor der var råvaremangel, og der var i det hele taget mangel på penge blandt folk. Der var altså ikke mange, der havde penge på det tidspunkt, men her viste det sig, at Volvo havde lavet en bil, som var som skræddersyet til situationen. Dette er egentlig noget, som har kendetegnet Volvo helt op til i dag, hvor de stadig har fokus på at følge med tiden og tage bestik af den nuværende situation og så producere biler efter det. Derfor er det også, at der er så mange, der vælger at købe netop en Volvo.

I 1999 skete der noget afgørende for Volvo, og det var, at det blev opkøbt af Ford Motor Company fra USA. Dette var så med til at sætte standarden for, hvad det var for nogle biler, de producerede. Men siden er Volvo endnu en gang blevet opkøbt, og denne gang var det kineserne fra Geely Automobile, som var køberne. Dette har igen præget produktionsmulighederne for virksomheden, og man har, siden det kinesiske køb, set en bølge af nye biler fra Volvo. Som siden da har taget et endnu et skridt i den rigtige retning, når det gælder udstyr og kvalitet. Samtidig har de stadig valgt at beholde bilerne på et rimeligt prisniveau, sådan at almindelige mennesker også har råd til en Volvo. Samtidig har de mere velhavende også mulighed for at gå ”all in”, for Volvo har på nogle punkter og ved nogle modeller faktisk bevæget sig op i en klasse, som er rettet mod de mennesker der besidder lidt flere midler. Dermed står Volvo stadig for stor variation af personbiler, og man kan stadig få noget for enhver smag og i stort set alle prisklasser.

Volvo som brugtbil

Der er stort set ikke nogen, der ikke kender til bilmærket Volvo. Når bare man nævner mærket, så tænker man med det samme: høj kvalitet, som man simpelthen ikke kan tage fejl af. Hvis nogen køber en Volvo, om det er en ny eller brugt Volvo, så er der sjældent nogen, der stiller spørgsmålstegn ved, om det er et godt køb. Volvo har en lang tradition for at producere virkelig gode køretøjer, og det handler ikke blot om personbiler, men faktisk også om busser og lastbiler, som de har været rigtig gode til at producere. Volvo er et svensk firma, og er der noget, som Sverige og de skandinaviske lande i det hele taget er kendte for i hele verden, så er det kvalitetsbevidsthed og design. Netop disse to ting er Volvo virkelig gode til, og det er blandt andet også derfor, at det er et af de bedst sælgende bilmærker i verden. De har også biler, som henvender sig til alle befolkningsgrupper, hvilket også er med til at gøre Volvo mærket tiltrækkende. De formår at skabe forskellige modeller, som passer til forskellige personers behov og ønsker. Der bliver hele tiden taget højde for kundernes ønsker, dermed bliver bilerne i høj grad produceret ud fra disse ønsker. Dette er også med til at gøre Volvo så populær. Fordi, som forbruger er det jo rigtig dejligt, at producenten gerne vil lytte til ens ønsker til produkterne.

Konkurrenter i samme klasse som Volvo er blandt andet BMW, Volkswagen og Ford.

Brugte biler til salg

Specifikationer for de brugte Volvo’er, du finder på vores side:

Volvo V40:

 • Nypris mellem 270.000-470.000 kr.
 • Vælg mellem 1.5 liters, 1.6 liters og 2.0 liters motor.
 • Fra 90 til 190 hestekræfter.

Volvo V50:

 • Nypris mellem 300.000 og 550.000 kr.
 • Vælg mellem 1.6-2.5 liters motor.
 • Yder mellem 115-170 hestekræfter. 

Volvo V60:

 • Nypris mellem 400.000-600.000 kr.
 • Vælg mellem 1.5 liters og 2.0 liters motor.
 • Yder mellem 120-190 hestekræfter. 

Volvo V70:

 • Nypris mellem 500.000 og 700.000 kr.
 • Vælg mellem dejlig 1.6 liters eller 2.0 liters motor.
 • Yder mellem 120 og 240 hestekræfter. 

Volvo XC60:

 • Nypris mellem 600.000 og 850.000 kr.
 • Vælg mellem 2.0 liters og 2.4 liters motor.
 • Yder mellem 150-300 hestekræfter. 

Volvo XC90:

 • Nypris mellem 1.100.000-1.600.000 kr.
 • Vælg mellem 2.0, 2.4 og 4.4 liters motor.
 • Yder mellem 200-320 hestekræfter. 

Faktorer du skal være opmærksom på i forbindelse med brugte Volvo’er

Uanset om man vælger at købe en ny eller en brugt Volvo, så kan man være helt sikker på, at modellen man vælger vil være af mere eller mindre klasse kvalitet. Man får især en ganske høj grad af sikkerhed i bilen, da det er noget, som Volvo i den grad har fokus på - værdien af dette skal man bestemt ikke undervurdere. Det er specielt bilerne efter 2010, som er værd at se på, for de er virkelig oppe i en rigtig god klasse, hvor man sagtens kan få luksus til penge, som mange mennesker rent faktisk har. Det gælder især, hvis man går efter en brugt Volvo. I dag kan man få en rigtig god brugt Volvo, som ikke er skrabet, men har masser af ekstraudstyr og god komfort til en rigtig god pris. Kvalitetsbevidstheden fra Volvo gør også, at langt de fleste modeller, med god vedligehold, holder i mange år. Derfor er det også sjældent, at

Volvo ligger i det laveste prisleje. Netop fordi de holder deres værdi så godt og man dermed, oftest, kan sælge bilen igen til en fornuftig pris. Så, med lidt research og sammenligning af markedet, så kan man oftest gøre en rigtig god investering, når man køber en brugt Volvo.

Modeller, som er værd at overveje hos Volvo er absolut Volvo V40, Volvo S60 og Volvo XC60, som er rigtig gode biler til en rimelig pris. Hvis man vælger at købe en af disse, så kan man simpelthen ikke undgå at blive utrolig glad for dem.

Andet læsestof til dig, der overvejer brugt Volvo:

God anmeldelse af Volvo V40: http://bilmagasinet.dk/biltest/test-af-volvo-v40-den-svenske-fraekkert

Volvo V60 er årets bedste bil 2016: http://www.hvilkenbil.dk/volvo-v60-er-aarets-bedste-bil/

Biler i Fokus

Del på