Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Volvo V40?

Volvo blev stiftet i 1927, hvor man producerede lastbiler, busser, bådmotorer, biler og lignende. I dag er Volvo en af de mest respekterede bilmærker, og bliver solgt i hundredtusindvis af eksemplarer verden over. Det er helt klart et mærke, som værner omkring passageren, der også er et af deres fokuspunkter hos Volvo. Det er i sandheden et mærke, som afspejler sikkerhed og komfort, for alle passagerer om bord. Skulle man stå i den situation, at man selv står og mangler et køretøj og på nuværende tidspunkt er bosat i storbyen. Så er en brugt Volvo V40 også svaret på ens problemer, da man her til gode penge kan få en solid bil, som er perfekt til livet i storbyen. Her på siden kan man finde et udvalg, som måske kan vække noget interesse hos en. Det behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene, for sikkert og komfortabelt at kunne transportere sig rundt i byens tætte trafik.

Volvo V40 som brugtbil

Som sagt er en brugt Volvo V40 den ideelle bil for dem, som bor inde i centrum og hver dag skal døje med den dårlige trafik. Der kan være mange farer, der ligger og lurer derude, når det er man kører i den indre bymidte. Her kan der være andre trafikanter såvel som en selv, som er uopmærksomme og på få sekunder kan man stå i en uheldig situation. Med en Volvo V40 kan man blandt andet få Adaptive Cruise Control, der sørger for at holde en fast hastighed samt afstand til forankørende bilister. Så slipper man for dumme opstød i enden på andre, og undgår uheldige regninger, som de fleste selvfølgelig helst vil undvære. City Safety medvirker også til en afslappende køretur igennem langsom bytrafik. Her bliver der blandt andet holdt udkig efter stilstående objekter eller langsomkørende trafikanter. Herefter bliver der bremset hvis nødvendigt, hvilket igen kan forhindre mindre ulykker eller i nogle tilfælde livstruende situationer. Skal man ud af tætparkerede områder, der i forvejen skærper dit udsyn, kan man med Cross Traffic Alert også nemt styre udenom uheldige episoder på parkeringspladsen. Her bliver man alarmeret, hvis der er krydsende trafikanter bag dig. Når man skal parkere bilen, bliver det med Park Assist Pilot ved roret. Her bliver der målt og styret for dig, når du skal parkere i parkeringsbåse med begrænset plads.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Volvo V40’er

Når det kommer til en brugt Volvo V40, er der både mulighed for at få den som alm. Sedan og som Cross Country model. En almindelig Sedan giver dig alt det en city-bil har brug for, og er perfekt i sine sikre stille omgivelser i den indre by. Hvor man derimod med en V40 Cross Country får en bil, som også er udrustet til at tage imod udfordringer udenfor byens områder. En Cross Country udgave er den perfekte bil til udflugter, hvor en større højde og robuste designsignaler gearer bilen til spontane eventyr. Ligesom så mange andre bilmodeller kommer denne udgave også med mange forskellige motorspecifikationer. Du kan i den lave ende vælge en D2 120 HK man./aut. FWD dieselmotor, som giver dig en brændstoføkonomi på 3,4 l/100km ved blandet kørsel, 3,2 l/100km ved landevejskørsel og 3,7 l/100km ved bykørsel. Herefter kan man gå én vej, og det er op, i forhold til HK, hvor man tilsvarende vil se en højere CO2-emission og højere literforbrug per kørt kilometer. Du finder det største udvalg under benzindrevne motorer, hvor du kan få helt op til 245 HK med en T5 aut. FWD motor. Her får du en tophastighed på 240 km/t og en acceleration fra 0-100 km/t på 6,3 sek. 

Når du skal finde en brugt Volvo V40

Som man kan fornemme, er der både en model som passer til dem der kun kører rundt i byen, og dem som har en lille udforsker gemt sig. Som sagt kan en Cross Country nemmere håndtere terræn, udover det som byen har at byde på, og det giver et ekstra touch til dem som er på udkig efter dette eller tilsvarende. Bilens nuværende konkurrenter kunne være den smarte Opel Astra eller den tilsvarende bybil Audi A3. Du kunne også finde ligheder hos en BMW X1, hvis det skulle have nogen interesse for dig. Ønsker man at forblive i denne klasse af biler, kan man også sagtens finde noget med lidt mere plads hvis det er et behov man skal have dækket. Du kunne måske rette fokus på en Volvo V60 eller den helt store firhjulstrækker Volvo XC60, hvis det er man skal have mere plads samt HK. Fælles for de mange modeller er det intense fokus på passagerne og deres komfort, som man finder i alle Volvos modeller i dag.

Biler i Fokus

Del på