Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Volvo V60?

Volvo er i dag en af de mest respekterede bilmærker, som bliver solgt verden over i stor stil. De er altid med i toppen, når det handler om sikkerhed, og med hovedsæde i Göteborg, Sverige, har de også et naturligt fokus på passageren, som kommer til at skinne igennem mange af deres modeller. I dag kan du finde mange fede og topmoderne biler selv på brugtbilsmarkedet, hvor blandt andet en brugt Volvo V60 springer i øjnene på en. Her er der tale om en stationcar, som både giver dig alsidighed samt samme avancerede køreegenskaber, som man finder i en sportsvogn. Da det er brugtbilsmarkedet man kigger på, kan man også forvente nogle gode priser på de mange bilmærker man finder herinde. Volvo har i hvert fald et katalog, som kan få de fleste til at stoppe søgningen efter ny bil. Så er du ude efter noget til dig selv, eller til resten af familien kan Volvo give et godt udvalg af mulige kandidater.

Volvo V60 som brugtbil

Bilen er meget alsidig, som man normalt kan forvente af en stationcar i dag. Her får man altså en bil, som giver ren køreglæde, fart og ydeevne og samtidig vedligeholder et lavt brændstofforbrug. Den har mere eller mindre hele pakken, for folk som ikke leder efter noget alt for specifikt. Her inkluderes blandt andet udstyr som Active High Beam, der giver udsøgt udsyn af vejen samt sørger for selv at blænde ned, når der kommer modkørende trafikanter. Bilen kan også indeholde udstyr som skiltegenkendelse, der giver et bedre overblik over hvad for nogle færdselsregler du skal huske at overholde. Det kan være der er nogle skilte, som ikke er genkendt af dig eller nogle af passagerne. Så er det super brugbart, at kunne klinge sig til dette smarte system. BLIS er desuden et sikkerhedssystem, som sørger for at alarmere dig hvis det er du skal skifte vejbane i den travle trafik og der er tætkørende biler. En brugt Volvo V60 er både fleksibel, dynamisk og god til hverdagsbrug, hvor den kan tilfredsstille mange krævende bilister i dag. Bilen kan blandt andet fås med en D2 120 Hk aut. FWD Disel-motor og helt op til 225 HK D5 FWD, hvor der ligeledes findes et hav af forskellige motorer med benzin.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Volvo V60’er

Med en brugt Volvo V60 kan du eksempelvis glæde dig over deres Sedan udgave, som kan tilfredsstille de flestes behov, når det vedrører dagligdagskørsel. Dog kan man også opgradere, om man vil, til en Cross Country model, som giver lidt ekstra i forhold til kørselsmuligheder. Ikke at en Sedan ikke kan omgås i forskellige naturscenarier, men en Cross Country udgave har det helt rigtige udstyr klar ved sin side. Det vil sige at du, som ejer af en Volvo V60 Cross Country, kan gå på opdagelse, og opleve naturen fra en helt anden side. Modellen føler sig hjemme på alle veje, hvor den store frihøjde åbner op for at kunne klare alle slags vejtyper i alt slags vejr. Desuden kommer den som firhjulstrukket, hvilket også blot forbedrer modellens køreegenskaber. Udstyr som Corner Traction Control giver den kant der skal til, når man tager et sving i høj fart. Du kan ligeledes oprette forbindelse næsten uanset hvor du er med Sensus Connect, hvilket også er handy når man udforsker områder, der ligger udenfor de normale afgrænsninger. En Volvo V60s konkurrenter kunne lyde på Ford Mondeo eller VW Passat, hvor man kan se om der foreligger nogle spændende muligheder.

Når du skal finde en brugt Volvo V60

Bilen har som sagt meget at byde på, ligegyldigt om det bliver en Sedan eller en Cross Country model. Hvad man selv føler er bedst egnet kan man kun selv bestemme, og har man den lille udforsker og naturelskende side gemt i sig kan en Cross Country også være mere tiltalende. Med en Cross Country kan du blandt andet få en D3 150 HK man/aut. gear FWD samt en 190 HK diesel udgave, hvor du derimod med benzin i motoren kan få helt op til 254 HK. Volvo var en af de producenter, som var ude med den første katalysator der skulle forandre bilernes opbygning som vi kendte den. Her kunne man med en trevejskatalysator være i stand til, at nedsætte udledningen fra udstødningen med 90 %. Patentet blev efterladt åben, da man i Volvo så vigtigheden af dette, og blev senere hen implementeret i næsten alle motorer verden over. Så du kan med god smag i munden, vælge en brugt Volvo V60 eller andre udgaver for den sags skyld. Trænger man til noget endnu større kan en Volvo XC60 eller Volvo XC90 måske være noget for dig, hvor en Volvo V40 er til dem som har brug for noget mindre.

Biler i Fokus

Del på