284 Biler til salg!

Brugt Volvo V90?

Siden 1927, har Volvo sørget for sikker transport, og siden man i Sverige kan opleve et til tider hårdt klima, så er det også nødvendigt med et køretøj, som kan klare lidt ekstra modstand. Modellerne som Volvo har kreeret igennem tiden, har i dag sørget for at de nu er blandt de mest anerkendte bilmærker verden over. I dag bliver deres biler solgt i mere eller mindre alle lande, og sælger hundredtusindvis af modeller året rundt. Du kan eksempelvis på brugtbilsmarkedet også finde en bred vifte af Volvo-modeller, som kan sikre dig tryg og komfortabel transport hver dag. Med en brugt Volvo V90 kommer du eksempelvis ikke til at mangle noget, når du skal bevæge dig ud på de lange eller korte ture. Her på siden kan du finde et udvalg samt en pris, som måske kan få dig interesseret i denne form for biler. Du kan se frem til luksus, hvis du ender med at vælge en Volvo V90 i dag.

Volvo V90 som brugtbil

Det er her, hvor form møder funktion, og man kan få det hele i ét når man køber en brugt Volvo V90. Den kombinerer stil og styrke på sådan et plan, at man opnår nye højder for køreglæde. Du finder i sådan en udgave Twin Engine teknologi, som giver dig et væld af muligheder når det kommer til kørsel. Du kan med programmet Hybrid få en behagelig og effektiv hverdagskørsel. Pure vil bringe lydløs kørsel samt ingen emissioner, hvor programmet Power derimod vil give dig fart over feltet, hvor den kombinerer benzin- og elmotorens kræfter. Du får blandt andet 360 graders kamera, som giver dig fugleperspektiv over bilens område. Så kan man nemt manøvrere, når man skal ud fra ukendte områder eller lignende, hvilket også giver funktionalitet på et helt andet niveau. BLIS sørger for at assistere dig, når du skal skifte vejbane og der er biler på vej ind i eller allerede befinder sig i din blinde vinkel. Udover det, kan man også få Part Assist Pilot, hvilket gør det meget nemt for dig at parallelparkere, hvor du kun skal fokusere på at bremse og accelerere. Med andre ord, man kommer ikke til at mangle noget, når det er man vælger en brugt Volvo V90. Har man brug for at sammenligne med konkurrerende modeller, kan man finde ligheder hos en Audi A6, Mercedes E-Klasse og BMW 520D.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Volvo V90’er

Skal man have den mere almindelige model af en brugt Volvo V90, er en Sedan udgave det man skal holde øje med. Denne model er i grove træk standardmodellen, hvor du herefter også kan få ekstraudstyr til, hvis det skulle have nogen interesse. Har man en træng til at komme ud i den fri natur, hvor terrænet kan blive udfordrende. Så er der også mulighed for at få en brugt Volvo V90 Cross Country, som med sin øget frihøjde giver dig ekstraordinære evner under alle slags vejr- og vindforhold. Ift. dens teknologi finder du eksempelvis hurtig og nem navigation med Sensus Navigation. Her kan du få præcis guidance, og altid sørge for at være et skridt foran på dine udflugter. Pilot Assist gør rejsen lettere og meget mere afslappende. Her bliver der justeret således, at bilen holder sig indenfor din vognbaneafmærkning. Dette kan også forhindre eventuelle ulykker på motorveje, hvor systemet er i stand til at holde trit med hastighederne. Udover at være en mester til landevejene og de hårde terræner, kan man også få City Safety systemer som din co-pilot. Her bliver du advaret om farer, og kan hjælpe dig med at afvige ulykker ved at bremse.

Når du skal finde en brugt Volvo V90

Uanset om man har brug for det ekstra udstyr en Volvo V90 Cross Country har at byde på eller ej. Så har en brugt Volvo V90 rigtig meget at byde på, både på udstyr og køreegenskaber. Bilen formår at give dig følelsen af komplet tryghed, når man stryger elegant og kraftfuldt henover vejene. Bilen har masser af plads til sine passagerer, og den har mulighed for at huse en større familie. Med en Cross Country kan man få firhjulstrukket karrosseri, men har man brug for noget endnu større kunne man kaste sit fokus på enten en Volvo XC60 eller Volvo XC90. Her får man samme slående køreegenskaber, der ligeledes kan lede dig ud i udfordrende terræner og stadig vedligeholde en balanceret køreoplevelse. En brugt Volvo V90 kan fås med hybrid motor, der tilbyder lavt CO2-udslip og mange kilometer på literen. Så der er også noget for dem, som gerne vil have en miljøvenlig udgave af bilen.

Biler i Fokus