Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Volvo XC60?

Selskabet blev stiftet i år 1927 med hovedsæde i Göteborg, hvor der både blev produceret lastbiler, busser og entreprenørmaskiner samt bådmotorer. På latin betyder Volvo ”Jeg ruller”, og i mange år har folk verden over kunne transportere sig sikkert rundt i en Volvo. ’Safety’, eller på dansk sikkerhed, kommer først, hvilket passer meget godt med et andet af deres fokuspunkter hos Volvo, som er passageren. Så det er en selvfølge at man hos Volvo, kan forvente et højt niveau af sikkerhed. Det er trods alt fra et land, hvor man kan møde en elg på vejen, som ikke flytter sig for meget. Står du selv og mangler en bil med topsikkerhed, kunne det være brugtbilsmarkedet havde noget at byde på. Det kunne eventuelt være, at en brugt Volvo XC60 var noget for dig og resten af familien. Her får du en bil der leverer elegance i en robust indpakning.

Volvo XC60 som brugtbil

Først og fremmest har bilen et ydre, der udviser styrke og elegance, som man hurtigt falder pladask for. Bilen er i sandhed en skønhed i sig selv, og man får med det samme et godt indtryk af bilens design. De muskuløse hjulkasser, korte udhæng kombineret med den lange front giver det hårde look, som bilen bærer så pænt. Bilens forlygter der kommer som LED, er T-formet og er en stor del af definitionen på en XC60. Her kan du med Active High Beam få et godt udsyn udover vejen, samt undgå at blænde modkørende trafikanter. Indefra har en brugt Volvo XC60 meget at byde på, hvor kvaliteten ingen ende vil tage. Her bliver man mødt af luksuriøse materialer, hvor ægte træ og det fineste læder fremtræder. I centerkonsollen finder du en touchskærm, der er naturlig og intuitiv at anvende. Her kan du både finde underholdning, og blive navigeret steder hen, hvor man ikke selv kan finde frem til. Udover alt dette kan man også forvente luksus som håndfri betjening, der hjælper dig med at åbne bagagerummet ved blot et enkelt vift med foden. Bilen kan i dag fås med en T8 Twin Engine drivline, der blandt andet byder på effektivitet, performance og et lavt CO2-udslip uden kompromisser. Bilens rummelige kabine ligger også op til, at bilen er god til at have familien med på de lange ture. Da bilen både har komfort og sikkerhed på højt niveau, er den ideel for familier og større grupper.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Volvo XC60’er

Bilen kan fås med forskellige motorer, hvor du eksempelvis kan få fingrene i en D4 AWD 190 HK aut. Her får du en brændstoføkonomi der lyder på 5,1 l/100km ved blandet kørsel og 4,7 l/100km ved landevejskørsel og 5,8 l/100km ved bykørsel. Tilsvarende er der en CO2-emission på 133 g/km og acceleration fra 0-100 km/t på 8,4 s. Makshastigheden ligger på de 205 km/t, som skulle være rigelig for selv folk med fart i blodet. Denne motor løber på diesel, og ønsker man en benzin drevet brugt Volvo XC60 kan man også få den med T5 AWD 254 HK aut. Her skal man forvente en ringere brændstoføkonomi, og en højere CO2-emission, men den ekstra fart er ofte det som folk er ude efter. Du kan endda gå efter hybrid modellen, som tilbyder en ørehængende T8 AWD 320 HK motor. Her får du et meget venligt brændstofforbrug, samt en tophastighed på 230 km/t. Så der er meget forskelligt at komme efter, hvis man er på udkig efter en brugt Volvo XC60 i dag. Du kan også tage et kig på konkurrenterne, som blandt andet lyder på Audi Q5 og VW Tiguan.

Når du skal finde en brugt Volvo XC60

Bilens alsidige design giver dig mulighed for, at gøre mange ting med denne bil. Den har i grove træk det meste at byde på, da bilen både kan bruges til familien men også blot til sig selv. Det bilen har at byde på, burde i mange tilfælde være tilstrækkelig for manges standarder. Luksuriøst interiør samt et råt og elegant udvendigt design skaber en bil i en klasse for sig selv. Man kan i hvert fald forvente mange komfortable, og til tider hurtige, ture i en brugt Volvo XC60. Skulle man være på udkig efter noget mindre, men stadig til brug af familietransport. Så kunne det være en Volvo V60, eller endnu mindre en Volvo V40. Skal man til den modsatte side, kunne det være at du kunne finde en Volvo XC90 brugbar. Volvo har altid værnet om familien og det enkelte individ, hvilket også er noget som genspejler bilernes design. I størstedelen af Volvos tid har man fokuseret på familien og den komfort der heraf kræves. Her på siden kan du eventuelt finde en god pris, som kan få dig til at overveje at købe dette pragteksemplar af en bil.

Biler i Fokus

Del på