Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt VW Polo?

Som mange måske ved, så blev Volkswagen grundlagt af Hitler. Det var nemlig en del af hans ”Kraft durch Freude” program. Her skulle bilen produceres og leveres til den almene borger. Det var dog noget der blev sat en brat stopper for, da krigen udbrød og fabrikkerne led under borbardement. Man valgte at genoptage produktionen efterfølgende, og herfra fik, den nærmest historiske, VW Type 1 kæmpesucces. Det blev dog for meget for VW, da man af sin totale afhængighed af en enkelt bilmodel var udsat for fare. Her oplevede man nogle fiaskoer, der kom til at koste firmaet dyrt. I dag har producenten en meget stor del af markedet, og de blev i 2016 udråbt til verdens største producent. Så der er noget om snakken, når man siger at Volkswagen leverer kvalitet i store mængder i dag – hvilket de ikke ville være i stand til uden deres exceptionelt lange og brede erfaring. Du kan blandt andet finde en brugt VW Polo, der for mange måske går ned i historien, som en af de bedste biler ejet. Bilen præstere i hvert fald på højt plan over hele linjen, hvilket også kommer mange til gode i dag. 

VW Polo som brugtbil

Hvis du søger en bil der leverer et højt sikkerhedsniveau, kan du trygt stoppe søgningen ved en brugt VW Polo. Her får du en bil der kommer med flere assistenter ombord end nogensinde før. Så der er slet ingen grund til, at bekymre sig om eventuelle farer når man er ude og køre. Skal man ud på de lange køreture, og i forvejen har haft en dårlig nats søvn, så kan trætheden også trænge sig på. Derfor spiller træthedsregistreringen også en stor rolle i en Polos sikkerhedsudstyr. Den registrer din kørsel og anbefaler eventuel pause, hvis den opfanger irregulær kørsel i forhold til en koncentreret kørestil. Opstår der kollision, kan man undgå yderligere skade med den smarte automatiske multikollisionsbremse. Den sørger for at din Volkswagen stopper så hurtigt som overhovedet muligt. Udover sikkerhed dukker der også et par teknologiske godter op såsom stemmekontrolleret informationscenter. Dette gør det nemt og hurtigt at bruge systemet, der kan administrere det meste af bilens funktioner. Så der er slet ikke spor tvivl om, at der både er noget for dem som vægter komfort og teknologiske fordel højt. Bilen indeholder et højt niveau af kvalitet, der både skinner igennem på det ydre såvel som det indre.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte VW Polo´er

Kigger man på forskellige modeller af en brugt VW Polo, kan du blandt andet finde en Polo Trendline. En model, der bringer en meget stærk karakter, udstyret med et elegant interiørdesign. Der findes BlueMotion, Comfortline, Highline og BlueGT, der alle tilbyder forskellige specifikationer i både ydre og indre design. Skal man have en model, der virkelig kan finde ud af at udnytte brændstoffet. Så har du blandt andet en BlueMotion Technology 90 hk TDI med en tophastighed på 184 km/t. Her får du en brændstoføkonomi der lyder på 23,8 km/l ved bykørsel, 29,4 ved landevejskørsel og 27,0 km/l ved blandet kørsel. Skal man have en model, som trækker lidt flere km/t, kan der nævnes en 150 hk TSI ACT med en tophastighed op mod 220 km/t og en acceleration på 7,4-10.9 sek. Der er frit valg på hylderne, da brugtmarkedet også indeholder mange forskellige modeller i dag. Så det er helt op til dig, hvad for en model du ender med at vælge. Bilen er ikke den største af sin klasse, og det er derfor heller ikke oplagt at vælge en brugt VW Golf hvis man har en kæmpe familie med på bagsædet. Her ville en VW Passat eller en VW Tiguan måskebedre passe ind i billedet.

Når du skal finde en brugt VW Polo

Da bilen sagtens kan medbringe 5 mennesker med sig, gør det ikke noget at man består af en mindre gruppe af mennesker. Der er stadig sørget for detaljerne til dem som vægter det højt, og bilens mange funktioner sørger for en behagelig køreoplevelse hver gang. Det er lige meget om der er tale om lange eller korte køreture, regel- eller uregelmæssig kørsel. Bilen er nem at holde, hvilket også gør den meget let at have med at gøre. Fællesnævneren for Polo modellerne er det fokus man har på køreoplevelsen. Der er garanti for en komfortabel køreoplevelse, hvis man vælger at sætte sig en bag en brugt VW Polo. Her på siden kan du ofte finde en super god pris på en brugt model, der selv med lidt år på bagen kan give en ovenud god køreoplevelse. Så det ville være oplagt, at starte din søgen her hos os, hvis du altså står og mangler en lækker VW. Ønsker man at sammenligne med konkurrenterne, så kan Ford Fiesta, Citroën C3 eller Suzuki Swift være nogle bud på, hvad du kan sammenligne med.

Biler i Fokus

Del på