Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Citroén C4?

I 1919 grundlagde en mand ved navn André Citroën et bilmærke ved samme navn. Dette skulle gå hen og blive en kæmpe succes, og i dag er det danske bilmarked stærkt præget af biler fra Citroën. Selv efter 98 år og en markant større konkurrence holder Citroën fortsat ved. Der er sket lidt af en udvikling siden den første model Citroën type A udkom i 1919 til i dag, hvor der findes en model til en hver smag. Dog er der en helt særlig gruppe, der især tiltrækkes af bilmærket Citroën. Fokusset på det praktiske attraherer særligt børnefamilier, hvis højeste ønske i en bil er pragmatiske løsninger på ordinære problemer i hverdagen. Dette er ikke mindst blevet bestemt af Citroën Berlingo, der blev markedsført i 1996. Berlingoen har en ualmindeligt stor læssevolumen samt en lastvægt på omkring de 800 kg, hvilket tiltrækker større børnefamilier. Teknologi og kreativitet har altid været i fokus hos Citroën, hvilket også kommer tydeligt til udtryk, når det lykkes at forene lysten til at køre med de praktiske opgaver i hverdagen. 

Citroën C4 som brugtbil

Når man erhverve sig en ny bil, kan det ofte betale sig at kigge efter brugte biler først. Det handler om at finde en bil, der har en alsidig teknologi, men også et alsidigt udtryk. Dette kan være svært, hvis det er en blærerøvs bil man søger, da man i dette tilfælde helst skal være fuldt opdateret hele tiden. Hvis det derimod er en familiebil, man er på udkig efter, vil der være nogle faste prioriteringer, der er universelle. Et godt bud på dette er Citroën modellen C4, der i forhold til søstermodellen Citroën C1 er langt større. Citroën C4 er et klart billede på en klassisk familiebil, hvor det praktiske og lysten til at køre forenes i en. Bilens størrelse gør, at den er ekstrem god, når man skal køre længere ture. På trods af, at bilen har en rummelighed, der passer til en børnefamilie, er dens udseende fortsat velafbalanceret og klassisk. Selvom bilen tydeligt er tilpasset familien er også køreglæden i fokus, hvilket især ses ved bilens ydre samt indre indretning. Det er et klassisk og kvalitetsbevidst design, som samtidig er simpelt og overskueligt. Alt er let tilgængeligt, hvilket sammen med det nøje udvalgte kvalitets materiale skaber et perfekt samspil mellem pragmatik og god stil. Ønsket om den perfekte balance mellem disse to er tidsløs, og derfor vil en brugt Citroën C4 altid være tilpasset den givne tid.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Citroën C4’er 

Selvom bilen er større end andre biler af samme formål såsom Peugeot 107 Champion og VW Polo 5d, er de fortsat bygget mere kompakt end andre familiebiler, hvilket er en fordel, når man kører i storbyen. På grund den alsidige størrelse med en længde på 4,33 meter og bredde på 1,79 meter vil en brugt Citroën C4 altid have den perfekte størrelse til både kørsel på landet og i byen. Bilen har fortsat masser af baggagerumsvolumen selvom, man propper bilen med 5 passagerer. Udover, den gode plads og det praktiske kompakte design, er også ønsket om en komfortabel køretur i fokus. Dette kommer tydeligt til udtryk, når bilens sæder er udstyret med ekstra støtte for at gøre længere køreture mere komfortable. På samme tid er placeringen af forskellige kontrolknapper også med til at gøre turen mere behagelig for chaufføren. Der er altså nøje fokus på, at alle bilens passagerer skal have en behagelig tur. En brugt Citroën C4 vil også være rar, da der vil være støjdæmpning i bilen, som vil dæmpe støj både fra motor og de udendørs rum.

Når du skal finde en brugt Citroën C4

I modsætning til for eksempel en brugt Citroën Xsara, vil man i en Citroën C4 opleve et design, der ligger stor vægt på sammenspillet med naturen. Dette ses, når bilen har et enormt stort rudeareal for netop at skabe en tættere kontakt med omverdenen. Det giver følelsen af, at man på en måde glider gennem naturen i sin bil. Det er generelt mere behageligt at blive udsat for naturligt sollys, hvis man skal befinde sig indenfor i en længere periode. Derfor er der også et panoramaglastag, der giver lys fra oven, når man bevæger sig gennem landskabet. En konkurrent til Citroën C4 kunne være en VW Golf, men netop det store fokus på en naturlig oplevelse gøre den brugte Citroën C4 mere behagelig. Det store rudeareal er både en fordel, når man bevæger sig rundt i byen, men er en endnu større fordel, når man skal køre længere turer. Det ydre harmoniske design spiller dermed godt sammen med den naturlige og harmoniske lys, der dominerer bilens indre. 

Biler i Fokus

Del på