284 Biler til salg!

Brugt Mercedes A-klasse?

Mercedes-Benz har altid haft kvalitet som hovedingrediens i sin opskrift, og har igennem årene designet og fremstillet biler i topklasse. I moderne tider er det stadig en af de bedst sælgende luksusbiler, og i dag kan man finde en bil til hvilken som helst anledning. Der er garanti for luksus, når man sætter sig ind i sådan en Mercedes i dag. Selv her på bilbrugsmarkedet er der gode udsigter til, at man kan forhandle sig til et godt køb. I den mindre klasse af Mercedes modeller finder du A-klassen, hvor der også er lagt op til den helt store omgang, hvis man består af en mindre familie. En brugt Mercedes A-klasse byder på luksus og komfort til den lille familie, som ønsker sikkerhed samt fornøjelse på rejsen. Bilen kan fås i forskellige modeller, der adskiller sig fra hinanden på motorkraft, design og mange andre små lækre detaljer, som kan få selv den mindste entusiast op i gear.

Mercedes A-klasse som brugt bil

Bilen er skabt til den moderne startup familie, som er på udkig efter en ny bil til den lille familie. Den er spækket med lækkert interiør og indpakket i et yderst iøjnefaldende design. Den har en selvsikker fremtoning, som sørger for et energisk udtryk. Bilen kommer med en lang række ekstra muligheder, når det kommer til udstyr. Derfor har du stor mulighed for at kunne få opfyldt dine behov, når du kigger efter en brugt Mercedes A-klasse. Når det kommer til sikkerhed har en A-klasse model lige det der skal til for, at du kan føle dig sikker når du færdes ude på vejene. Sikker kørsel er altid en prioritet, og her iblandt finder du afstandspilot, parkeringspilot og bremsesystem som hjælper dig med igangsætningshjælp på stigninger. Du får barnesædefastgørelse med Top Tether på bagsædet, i tilfælde af du har babyen med ude og køre. Airbags til mere eller mindre alle dele af kroppen i tilfælde af ulykke, hvor man har brug for noget at tage af med. Har man brug for at holde modellerne op mod noget, kan man sammenligne med Audi A3 og/eller en BMW X1.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Mercedes A-klasser

Modellen har mange ansigter, hvilket også giver køber nogle valgmuligheder når man skal tage den endelige beslutning. Under en brugt Mercedes A-klasse finder du eksempelvis modeller som A 180, der kommer med 122 HK 4 Cylinders-motor 128-135 g/km og 18,2-17,2 km/l. A 200 med 156 HK 4 Cylinder, 129-136 g/km og 18,2-17,2 km/l der trækker 0-100 km/t på 8,4. Du kan også finde en A 220 4MATIC der kommer med endnu flere HK helt op til 184 og en acceleration på 8,3 sek. Du får 127-133 g/km i CO2-emission samt 18,5-17,5 km/l ved henholdsvis blandet, landevejs og bykørsel. A 250 finder du ligeledes også hos en brugt Mercedes A-klasse, som kommer med 211 HK en acceleration på 6,6 s 12,0-11,9 km/l ved bykørsel, 20,4-20,0 km/l ved landevejskørsel og 16,4-16,1 km/l blandet kørsel. Udover det finder du også modellerne med dieselmotor, hvor A 180 d er repræsenteret med sine 109 HK, 98-105 g/km og 26,3-25,0 km/l. A 200 d med 136 HK, 109-116 g/km og 23,8-22,2 km/l. Til sidst finder du også en A 220 d som indeholder 170 HK med tilsvarende 109-115 g/km og 23,8-22,7 km/l. Her kan man se at motorspecifikationerne, bilens kapacitet og evner varierer alt efter hvilken model man ender med at vælge. Så det afhænger af ens holdninger såvel som ens nuværende krav til en bil. 

Når du skal finde en brugt Mercedes A-klasse

Fælles for biler fra brugt Mercedes A-klasse er den høje kvalitet og komfort som man ender ud med. Du vil kunne anse små detaljer afhængig af hvilken model du vælger. Her kan det hovedsageligt ses på eksteriøret og bilens kapacitet. Priserne stiger jo mere power man kræver af sin bil, og det er også oftest sådan det hænger sammen. Har man mulighed og penge til det, kan man også gå efter den smarte og hurtige AMG A 45 der har en tophastighed på 250 km/t og en acceleration på 4,2 s. Selvom man får en vis hastighed leveret hos Mercedes, ser man alligevel imponerende CO2 tal. Det er her hvor man kan se at den moderne teknologi træder i kraft, hvor man hos Mercedes også går forrest når det kommer til det punkt. Så selvom man er glad for at lufte håret i vinden, skal man ikke straffes på brændstofforbruget. En brugt Mercedes A-klasse er et oplagt valgt for dem, som ønsker en lille hurtig bil, som både bringer tryghed og fornøjelse til sine passagerer. Større klasser som Mercedes A-Klasse og Mercedes C-Klasse byder på større kapacitet og endnu mere luksus med på turen.

Biler i Fokus