284 Biler til salg!

Brugt Opel Adam?

Bilmærket Opel kommer fra Tyskland, hvor Adam Opel stod for at grundlægge virksomheden. Det er senere hen noget som har udviklet sig til mange foretagende verden over, hvor man i sin tid startede med produktion af symaskiner. Det skulle senere hen udvikle sig til cykler og motorcykler og til sidst i året 1898, hvor biler kom på samlebåndet. Her har man haft meget stor succes igennem årene, og selskabet har ved flere lejligheder ydet ekstra meget for at sine mange kunder har kunne nyde bilerne i bedste forstand. Skulle man være i tvivl omkring Opels mange modeller, eller mangler du information omkring dem. Så har internettet også en stor beholdning af både informationer og eventuelle personlige erfaringer med bilmodellerne. Så du kan nemt danne dig et overblik over eventuel pris, stand og dine egne forventninger til bilen. Har man behov for ny personbil, og ønsker man noget mindre af størrelse kan en brugt Opel Adam måske lige være noget for dig. Denne bil kommer i rigtig mange udgaver i dag, hvor du nemt igen kan danne dig et overblik over dem her på nettet.

Opel Adam som brugtbil

Adam familien har vokset sig stor hos Opel i dag, og man kan også finde mange forskelligheder hos de mange modeller. Fælles for dem alle er den høje kvalitet og fokusset på at skabe en uforglemmelig køreoplevelse for føreren. I det udvendige såvel som det indvendige design finder du mulighed for, at skabe dit eget personlige touch. Du kan designe din ADAM præcis som du vil have den, køber man den fra ny af. Her på brugt markedet er mange af dem allerede specificeret, men med det store udvalg kan man snildt finde en der kan dække mange af ens behov. Desuden kommer bilen også med et væld af sikkerhedssystemer, som gør det meget mere sikkert at færdes i trafikken. Med en brugt Opel Adam kan man eksempelvis forvente Parkeringsassistance, der gør det til en leg at parkere midt inde i byen. Det kan nogle gange være skræmmende, hvis man ikke er alt for trænet på området. Bilen kan blandt andet sammenlignes med en Peugeot 208 eller en Toyota Aygo, og ønsker man noget mere sporty kunne en Golf VII måske også være noget for dig.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Opel Adam´er

Som sagt er Adam familien hos Opel i dag mangfoldig, og her falder du blandt andet over modeller som ADAM Jam, Glam, Slam og Swing Top. Hver især har de noget specielt at byde på, og de adskiller sig fra hinanden på flere områder end blot et. Ønsker man sig en ægte trendsætter kan en Adam Jam sørge for det, eller måske er man mere ude efter den helt rette køreoplevelse med en Opel Glam. Adam Slam sørger for atletik hele vejen igennem, hvor der blandt andet kommer en sportsundervogn med. Til sidst kan man også vælge en Swing Top der egner sig til de personer, som gerne vil have en friluftsoplevelse. Der findes også et stort udvalg af motorer her, hvor f.eks. en 1.0 ECOTEC TDI med enten 90 hk eller 115 hk gør sig tilgængelig. Her får du et brændstofforbrug på henholdsvis 23,3 km/l og 20,8 km/l samt en CO2-emission på 99-100 og 109 g/km. Bilen egner sig ikke til den helt store familie, da det ikke just er størrelsen der er fokuseret på her. Bilen vil derfor også skille sig mindst ud i storbyen, hvor den tætte trafik skal overvindes. Her kan det smarte design stadig sørge for, at få nogle til at vende hovedet på gaden.

Når du skal finde en brugt Opel Adam

Udover det smarte parkeringssystem finder du også goder såsom blindvinkelalarm, der sørger for at give dig et vink om eventuelle farer for trafikanter du har overset. Skulle de komme for tæt på eller lignende, vil du blive advaret med det samme. Med det smarte FlexFix kan du nemt medbringe dine cykler hvorhen du nu end vil, og kan nemt afmonteres når der ikke længere er behov for den. Hvis denne bil bliver lige lovlig lille nok, kan det være man har behov for noget større. Her kunne en Opel Astra måske lige være sagen, da modellen byder på mere plads til passagerne. Skal man op i den helt store kaliber, kan det være en Opel Mokka X var noget for en. Her er der plads til hele familien, samt du får mulighed for at komme ud og køre lidt offroad hvis behovet er der. Med den store diversitet bilen kommer med, skal der nok være en model indenfor denne klasse som kan dække dine behov. Den har en bred vifte i forhold til ekstraudstyr, som man måske kan spore sig frem til her på brugtbilsmarkedet.

Biler i Fokus