Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Opel?

Først og fremmest kan nævnes, at Opel er et tysk bilmærke, og tyskerne har til alle tider stået for at lave produkter i rigtig høj kvalitet, uanset om der er tale om biler eller noget helt andet. Der er faktisk mange, der i tidens løb udelukkende har valgt Opel, fordi det er et tysk bilmærke. Dette er fordi, de er fuldt ud klar over, at det betyder, at valget af materialer er helt i top, og at det tekniske omkring bilen er helt igennem i orden.

Opels rødder stammer helt tilbage fra grundlæggeren Adam Opel, som grundlagde et firma i 1862, som primært fremstillede symaskiner. Siden blev det udvidet til også at omfatte produktion af cykler og motorcykler, og senere igen kom automobilet til, som det dengang blev kaldt. Det var fra 1898, at Opel begyndte at producere biler. Opel er i dag et selskab, som ejes af amerikanske General Motors, som har været ejer siden 1931. Det er i det store hele et rigtig velfungerende firma, og de har stadig den dag i dag rigtig stor succes med deres biler, hvor den seneste succes må siges at være den nye minibil, Opel Karl, som er opkaldt efter grundlæggerens ene søn. Den har fået utrolig gode anmeldelser fra eksperterne, og salget går da også rigtig godt.

Opel som brugtbil

Opel har eksisteret som bilmærke i rigtig mange år, og de har haft stor succes med at producere biler. Det har de primært haft, fordi der er tale om nogle rigtig gode biler, som er virkelig pålidelige. Det er meget sjældent, at man oplever vedvarende problemer med dem, og det er helt sikkert, at det er minimalt, hvad man kommer til at opleve af vedligeholdelse med en Opel bil i de første mange år af bilens levetid. Det er virkelig dejligt at have denne garanti i bevidstheden som forbruger. Hvis man synes, at Opel tiltaler en som bilmærke, så er der mulighed for at anskaffe sig en brugt Opel til en rigtig god pris, og man får altså virkelig meget bil for pengene.

Som en sjov bemærkning kan man også nævne, at Opel også lavede nogle ret ikoniske biler, som man blandt andet kunne opleve under Anden Verdenskrig. Det var specielt Opel Kapitan, som mange kørte rundt i dengang, og eftersom det er en meget sagnomspundet periode i historien, og der bliver lavet mange film om denne krig, så kan man faktisk stadig i mange film se denne bil medvirke i filmene, da det jo skal være så autentisk som muligt.

Konkurrenter i samme klasse er blandt andet Citroen, Toyota og Ford

Brugte biler til salg

Specifikationer for de brugte Opel’er, du finder på vores side:

Opel Astra:

 • Findes i mange forskellige udgaver med hestekræfter fra omkring 80-180.
 • Vejledende nypriser fra 180.000-280.000 kr.
 • Findes i Essentia, Enjoy, Dynamic og Innovation udgaver

Opel Corsa:

 • Findes både i 3-dørs og 5-dørs versioner
 • Har en effektiv 3-cylindret motor
 • Ligger i nyprisklasse fra 120.000-190.000 kr.
 • Findes i Essentia, Enjoy, Sport og Cosmo udgaver

Opel Insignia:

 • Findes i 4-dørs, 5-dørs, Sports Tourer og Country Tourer modeller
 • Nypris fra 280.000-600.000
 • Masser af teknologi så som Opel Eye-kamera, FlexRide, Start/Stop funktion BlueInjection motorer og meget andet. 

Opel Meriva:

 • Nypris fra 180.000 til 250.000 kr.
 • Limited, Enjoy og Cosmo udgaver.
 • 100 til 120 hestekræfter. 

Opel Vectra:

 • Nypris fra 150.000-300.000 kr.
 • En god 4-cylindret motor

Opel Zafira:

 • Nypris fra 270.000-450.000 kr.
 • Limited, Enjoy og Innovation udgaver.
 • Flex 7-sædesystem

Faktorer du skal være opmærksom på i forbindelse med brugte Opel’er:

Det er typisk en af de store investeringer, som man foretager i ens liv, når man skal til at købe bil. Det er altså ikke helt billigt at investere i en ny bil, og der er mange, der synes, at det er lidt træls at skulle af med så mange af ens penge. Men nu er det sådan, at et mærke som Opel faktisk producerer rigtig gode biler i rigtig god kvalitet til helt rimelige priser, som helt almindelige mennesker har råd til. Den gode kvalitet gør så også, at de holder rigtig godt på værdien, og de er meget slidstærke. Derfor kan det faktisk også være en rigtig god idé at købe en brugt Opel, da man får rigtig meget bil for de penge, som man bruger på den.

Et køb af en brugt Opel er ikke noget dårligt køb. Det kan det simpelthen ikke være, for det er biler, som er produceret i så gode materialer af så høj kvalitet, at man ikke bare lige kan slide dem ned. Det er dele, som bare holder i utrolig mange år, og derfor kommer man oftest heller ikke til at opleve, at man hele tiden skal på værksted med bilerne. De er fremstillet med det for øje, at de skal kunne køre rigtig mange kilometrer om året, uden at det går ud over selve bilen. Man skal kunne bruge bilen, uden at man skal til at bekymre sig om alle mulige dyre værkstedsregninger og alt den slags. De er rigtig gode til både bykørsel, men de fungerer mindst lige så godt ude på motorvejene, og det gælder for alle modeller, uanset om der er tale om den lille Karl i den billigste udgave, eller om der er tale om nogle af de større modeller i de dyreste udgaver. Andre modeller, som er værd at overveje er Opel Adam, Opel Mokka og Opel Tigra. Den mindste standard for bilerne er sat så utrolig højt, at man ikke kan undgå at blive utrolig tilfreds som kunde. Og når man først opdager, at et bestemt bilmærke er rigtig godt, så er det typisk sådan, at man ikke har lyst til at skifte over til et andet, og det er noget, som man kan risikere, hvis man vælger at købe en brugt Opel. En brugt Opel er bare et rigtig godt køb uanset hvad.

Andet læsestof til dig, der overvejer en brugt Opel:

En god anmeldelse af Opel Karl: http://jyllands-posten.dk/livsstil/biler/test/ECE8260000/opel-karl-overrasker-med-gode-detaljer1/

Lidt om Opel Astra: http://www.fdm.dk/biler/test-teknik/biler-paa-vej/opel-astra-en-ny-stjerne

Biler i Fokus

Del på